Wij snappen dat er veel onduidelijkheid is omtrent mondkapjes. Hieronder staan de meest voorkomende vragen uitgelegd. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoelang kan ik een mondkapje dragen?

Het is afhankelijk van het soort mondmasker hoe lang je deze kunt gebruiken. Er zijn twee soorten mondmaskers. De single-use maskers en de maskers met een filter. De single-use maskers kun je maar één keer gebruiken, de naam zegt het al.

Mondkapjes met een filter kun je langer gebruiken, maar moet je regelmatig verversen. Het filter waardoor geademd wordt moet vervangen worden. Dit komt omdat na verloop van tijd stofdeeltjes, virussen en bacteriën zich ophopen in het mondmasker waardoor deze niet meer naar behoren werkt en je de kans loopt om ziek te worden of last te krijgen van de ademhaling.

In de algemene regel werken de mondmaskers met filter voor minder dan 50% na zeven dagen gebruik.

Hoelang duurt het voordat mijn mondkapjes binnen zijn?

Normaal gesproken kunt u uw bestelling de volgende werkdag verwachten.

Worden de mondkapjes veilig ingepakt?

Ja, alle mondkapjes zijn netjes verpakt en raken wij niet aan. Daarnaast dragen al onze medewerkers handschoenen bij het inpakken van de producten. Verder zijn wij heel strikt in de algemene regels omtrent hygiëne en doen wij er alles aan om uw bestelling veilig bij u te bezorgen.

Kan ik de mondkapjes ook op komen halen?

Ja, wij hebben een afhaalpunt waar u uw mondkapjes op kunt halen indien gewenst. Onze voorkeur gaat uit naar het versturen van de mondkapjes i.v.m. met de hygiene eisen.

Kan ik ook grotere aantallen mondkapjes bestellen?

Ja, dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Helpen mondkapjes wel tegen het Corona virus?

Jazeker. In ziekenhuizen waar de corona patiënten behandeld worden, worden de mondkapjes ook gedragen. Dit zegt denk ik genoeg. De mondkapjes beschermen ons tegen de virus deeltjes die verspreid worden.

Leveren jullie ook in België?

Jazeker. Wij verzenden met DPD, doorgaans is de levertijd 1 werkdag.